Partners

Samenwerking

Met onze natuursteen en keramiek leg je een uitstekende basis voor elk interieur of tuin. Om een ruimte helemaal af te maken zijn er een heleboel mogelijkheden. In onze showrooms inspireren we u graag met onze producten en laten we u kennismaken met een range exclusieve wastafels en designkranen van Dornbracht en Alape.

Dornbracht is een internationaal opererend familiebedrijf en producent van hoogwaardige designmengkranen en -accessoires voor badkamer en keuken. De merkenfilosofie Culturing Life sluit aan op de tientallen jaren durende uiteenzetting met deze leefruimten en het onderzoeken van steeds terugkerende handelingen en nieuwe technologieën, die voortdurend leiden tot nieuwe vragen, ideeën en producten. Zo cultiveert en geeft Dornracht het leven steeds weer opnieuw vorm.

Website: www.dornbracht.com

 


Alape is in 1896 opgericht door Adolf Lamprecht in Penig (Duitsland) als bedrijf voor emailproducten. Tot op de dag van vandaag produceert het bedrijf met meer dan 200 medewerkers hoogwaardige design waskommen en esthetische wastafelmeubels voor zowel de particuliere- als de projectmarkt. Alape heeft het grootste en breedste assortiment waskommen. Deze zijn allen gemaakt van geglazuurd staal.

Dit kenmerkende materiaal van Alape is slagvast, duurzaam en kleurecht. Alape producten, gemaakt van geglazuurd staal in combinatie met andere hoogwaardige materialen, passen perfect in een architectonisch gekenmerkte omgeving waarbij individueel design mogelijk is.

Website: www.alape.com

Uniek in Europa

Het logistieke hart

Het logistieke hart, Kijk verder...

Vianen

Vianen, Kijk verder...

Afspraak maken

Geïnspireerd? We nodigen u van harte uit in onze showrooms en showtuinen om alle producten uit ons assortiment in het echt te komen bekijken.

Afspraak maken ›


 • Online catalogi

  Online catalogi

  Alle producten staan overzichtelijk bij elkaar in onze digitale brochures. Bekijk deze hier. Lees verder...

 • Referenties
  comma open comma close

  Referenties

  Na een gedegen advies in de showroom een doordachte keuze gemaakt. Lees verder...

 • Onderhoud

  Onderhoud

  Houd uw vloer of terras een leven lang mooi door het gebruik van de juiste onderhoudsmiddelen. Lees verder...

Contact

Vestiging Echt
Havenweg 18
6101 AB Echt
Tel: +31 (0) 475 417000

Vestiging Vianen
De Limiet 21 A
4131 NR Vianen
Tel: +31 (0) 30 241 7000