• 22-06: Restpartijen Verkoop

  22-06: Restpartijen Verkoop

  Aanstaande zaterdag (22 juni) organiseren wij een uitzonderlijke uitverkoop van restpartijen en einde assortiment producten in natuursteen en keramiek voor tuin en interieur!

 Volgende: Duracerr

22-06: Restpartijen Verkoop

Aanstaande zaterdag (22 juni) organiseren wij een uitzonderlijke uitverkoop van restpartijen en einde assortiment producten in natuursteen en keramiek voor tuin en interieur!

Michel Oprey & Beisterveld is al sedert 1968 actief in de wondere wereld van de natuursteen en de keramiek producten voor de tuin en voor het interieur. Onze afdelingen Outdoor en Indoor tellen vele honderden prachtige producten voor tuin en interieur. 

In de loop van de jaren hebben wij heel veel producten met veel succes in de markt gezet. Toch ontkomen ook wij er niet aan om na al die tijd wat restpartijen en einde assortiment producten op te stapelen. Om plaats te maken voor nieuwe producten en assortimenten, bieden wij nu uitzonderlijk kans aan particulieren om deze restpartijen tegen extra interessante prijzen aan te kopen. Precies daarom hebben wij als groothandel/importeur/exporteur zeer uitzonderlijk 4 zaterdagen van particuliere uitverkoop gepland om deze restpartijen en einde assortiment voorraad uit te verkopen. Deze speciale uitverkoop zaterdagen zijn uitzonderlijk toegankelijk voor iedereen, maar vanzelfsprekend beperkt tot uitsluitend restpartijen en oude einde assortiment producten. 

U bent welkom op zaterdag 22 juni vanaf 09:00. Onze poort sluit om 16:00.

 

Deze actie is uitsluitend op zaterdag 22 juni voor onze locatie in Echt!

 

Maak gebruik van deze unieke gelegenheid om uitzonderlijke restpartijen direct in te kopen bij de importeur/groothandel en profiteer van super koopjes.

 

 

 

 

 

 

 

Afspraak maken

Geïnspireerd? We nodigen u van harte uit in onze showrooms en showtuinen om alle producten uit ons assortiment in het echt te komen bekijken.

Afspraak maken ›


 • Online catalogi

  Online catalogi

  Alle producten staan overzichtelijk bij elkaar in onze digitale brochures. Bekijk deze hier. Lees verder...

 • Referenties
  comma open comma close

  Referenties

  Na een gedegen advies in de showroom een doordachte keuze gemaakt. Lees verder...

 • Onderhoud

  Onderhoud

  Houd uw vloer of terras een leven lang mooi door het gebruik van de juiste onderhoudsmiddelen. Lees verder...

Contact

Vestiging Echt
Havenweg 18
6101 AB Echt
Tel: +31 (0) 475 417000

Vestiging Vianen
De Limiet 21 A
4131 NR Vianen
Tel: +31 (0) 30 241 7000