Vorige: Keramiek 

 Volgende: Duracer, Easy as 1+3

Ceramaxx, performance to the maxx!

"Vanaf nu ook groots in het assortiment 3cm keramische terrastegels"

Hier kunt u de info-brochure vinden van Ceramaxx met alle soorten en kleuren:

 

Bij Michel Oprey & Beisterveld kunt u kiezen uit het grootse assortiment in 2 cm keramische terrastegels van de Benelux. Daarnaast kunt u bij ons terecht voor een compleet nieuwe collectie in 3 cm keramische tegels, in de formaten 60x60x3 en 90x90x3. Door technologische innovaties is men in staat, steeds dikkere keramische tegels te produceren. Daardoor kunnen deze tegels ook gebruikt worden in nieuwe toepassingen, of op een andere manier verwerkt worden. 3 cm dikke keramische tegels zijn het meest recente voorbeeld van deze vernieuwingsdrang in de keramische industrie.

De meeste eigenschappen van 3 cm keramische tegels, zijn gelijk aan die van 2 cm dikke tegels. Daarbij moet u met name denken aan duurzaamheid en gebruiksgemak. Door de revolutie in digitale druktechnieken is het daarnaast mogelijk geworden, designs te ontwikkelen die haast niet meer van de originele materialen ( natuursteen, beton, hout) te onderscheiden zijn. Zo combineert keramiek het beste van 2 werelden.

 

Een extra voordeel van 3cm dikke keramische tegels t.o.v. 2 cm dikke tegels is, dat deze ook “los” verwerkt kunnen worden. De drukbelasting van deze tegels is zo groot, dat ook bij correcte een verwerking in split of stabilisatie een langdurig stabiel resultaat gegarandeerd kan worden. Bij 2 cm tegels, wordt over het algemeen een “vaste” verwerking in de monokorn geadviseerd. Door het geringere gewicht en de lagere drukbelasting van 2 cm tegels, kan bij een losse verwerking nl. een risico van het opwippen van tegels ontstaan. Dat betekent dat de verwerking van 3 cm tegels in de praktijk goedkoper kan uitvallen dan die van 2 cm.

Onze gehele collectie van 3 cm tegels, bestaat enkel uit gerectificeerde tegels, die uiterst maatvast zijn. Uiteraard nemen we alleen de beste kwaliteit in onze collectie en is er veel zorg besteed aan de ontwikkeling van exclusieve designs.

 

 

Afspraak maken

Geïnspireerd? We nodigen u van harte uit in onze showrooms en showtuinen om alle producten uit ons assortiment in het echt te komen bekijken.

Afspraak maken ›


 • Online catalogi

  Online catalogi

  Alle producten staan overzichtelijk bij elkaar in onze digitale brochures. Bekijk deze hier. Lees verder...

 • Referenties
  comma open comma close

  Referenties

  Na een gedegen advies in de showroom een doordachte keuze gemaakt. Lees verder...

 • Onderhoud

  Onderhoud

  Houd uw vloer of terras een leven lang mooi door het gebruik van de juiste onderhoudsmiddelen. Lees verder...

Contact

Vestiging Echt
Havenweg 18
6101 AB Echt
Tel: +31 (0) 475 417000

Vestiging Vianen
De Limiet 21 A
4131 NR Vianen
Tel: +31 (0) 30 241 7000