Onderhoud Binnenmaterialen

Ons advies voor uw binnenmaterialen

Voordat u aan de slag gaat met onderhoudsmiddelen van welke soort dan ook, raden we u sterk aan hierover advies in te winnen bij uw tegelzetter of verwerker. Producten zoals: chloor, schoonmaakazijn, anti-kal(k), allesreinigers etc. zijn absoluut niet geschikt voor het reinigen en onderhouden van uw natuursteen. In het algemeen adviseren wij voor onze materialen de onderhoudsmiddelen van:

MÖLLER CHEMIE (HMK)

R155: Grondreiniger (cementsluierverwijderaar), zuurvrij. Verwijdert snel bouwvuil en lichte cementsluier van alle marmers en andere kalkhoudende vloeren. Verwijdert tevens oude waslagen, olie, vet en vuil.
R157: Intensieve tegelreiniger. Voor grondreiniging van keramische oppervlakken met een sterk algemene vervuiling. Verwijdert vettige en olieachtige vuillagen en resten onderhoudsproducten.
R163: Snelle cementsluierverwijderaar. Verwijdert grondig cementsluier, oude kalkresten, mortelresten, uitgehard bouwvuil en roest van tegels, plavuizen, natuursteen, beton en baksteen. Deze agressieve reiniger kan enkel worden gebruikt voor materialen die zuurbestendig en niet-kalkhoudend zijn! Let op! Voegen kunnen lichter kleuren.
R183: Cementsluier-Ex, voor zuurbestendige Natuursteen. Speciaal reinigingsmiddel voor alle niet zuurgevoelige natuur- en kunststenen oppervlakken en keramiek. Verwijdert vuil, cementsluier en kalkafzetting.
S234: Vlekstop, olie- en waterstop. Impregnering voor marmer, graniet, travertin en kwartsiet.
S242: Kleurverdiepende impregneer. Kleurverdiepende impregneer voor marmer, graniet, travertin en kwartsiet.
P315: Porcelanato onderhoudsreiniger. Voor regelmatig onderhoud van onverglaasde en gepolijste porcelanato. Voor het dagelijks onderhoud. Reinigt en beschermt in een arbeidsgang. Ondersteund de uitstraling van de tegels.
P323: Slijtvaste coating. Slijtvaste verzegeling (glans) voor alle natuur- en kunststeen.
P324: Edelzeep / dweilwas. Reinigings- en onderhoudsmiddel voor alle natuursteenvloeren.

DIVERSEN:

Marmermelk Bellinzoni: Onderhoudsmiddel voor alle soorten marmer, graniet en travertin.
HG Golvpolish: Coating voor alle soorten leisteen. Beschermt tegen vlekken en vervuiling en heeft een kleurverdiepend effect.
Anticato-was: Verlevendigt het antieke ?effect van de getrommelde marmers en geeft bescherming tegen het indringen van vuil-, vet- en vochtvlekken.
Carolin-zeep: Voedende zeep op basis van lijnolie.

LET OP:

Lees vooraf altijd goed de voorschriften en test het preparaat altijd op een proefvlak. Voor het eventuele foutief aanwenden van deze producten kunnen wij geen aansprakelijkheid aanvaarden.

Uniek in Europa

Het logistieke hart

Het logistieke hart, Kijk verder...

Vianen

Vianen, Kijk verder...

Afspraak maken

Geïnspireerd? We nodigen u van harte uit in onze showrooms en showtuinen om alle producten uit ons assortiment in het echt te komen bekijken.

Afspraak maken ›


 • Online catalogi

  Online catalogi

  Alle producten staan overzichtelijk bij elkaar in onze digitale brochures. Bekijk deze hier. Lees verder...

 • Referenties
  comma open comma close

  Referenties

  Na een gedegen advies in de showroom een doordachte keuze gemaakt. Lees verder...

 • Onderhoud

  Onderhoud

  Houd uw vloer of terras een leven lang mooi door het gebruik van de juiste onderhoudsmiddelen. Lees verder...

Contact

Vestiging Echt
Havenweg 18
6101 AB Echt
Tel: +31 (0) 475 417000

Vestiging Vianen
De Limiet 21 A
4131 NR Vianen
Tel: +31 (0) 30 241 7000