Neolith - Distributed by Michel Oprey & Beisterveld

Michel Oprey & Beisterveld Natuursteen en Keramiek is exclusief distributeur van Neolith in de Benelux. Bij ons kunt u de mooiste selectie keramiek in alle verschijningsvormen en toepassingen van Neolith vinden. Onze vertegenwoordigers houden onze klanten voortdurend op de hoogte omtrent de nieuwste ontwikkelingen.

 

 

TheSize Surfaces is opgericht in 2009, als jong bedrijf dat zich met name richt op de export, met een managementteam dat 40 jaar ervaring heeft in de natuursteenbranche.
In 2010 werd de eerste plaat op de markt gelanceerd, onder de merknaam Neolith, als innovatieve oplossing voor de sector architectuur en interieur. Een nieuw materiaal met heel bijzondere kenmerken, geschikt voor binnen en buiten. Sindsdien heeft TheSize, pionier en erkend expert in de sector, met zijn product Neolith als Gesinterde Steen vaste voet weten te krijgen op de wereldmarkt.

De mogelijkheid om met dit gesinterde materiaal in een heel dunne dikte te werken in extreem grote afmetingen en de diversiteit aan kleuren, van effen wit tot de natuursteenlooks zijn het meest opvallend. 

Daarnaast heeft Neolith de bijzondere zeer hoogwaardige oppervlakten afwerkingen, Satin, Silk, Riverwashed en Polished. De uitstekende kwaliteit van het materiaal en de prints zijn volstrekt uniek in vergelijking met wat er reeds in de branche te vinden is!

 

Desgewenst zijn deze materialen ook op maat gesneden verkrijgbaar voor al uw projecten.

Één van de onderscheidende kenmerken van Neolith is de mogelijkheid in 4 diktes, te weten 3,6,12 en 20 mm dik.

 

 

 


Meer info?
Vraag het onze sales agent:

Kim Wulms
T: 06 109 161 45
E: kim.wulms@mo-b.nl

 

De keuze is afhankelijk van de soort toepassing. Voor meubilair of bekledingstoepassingen binnenshuis wordt 3 mm dik aanbevolen, voor vloeren binnen 6 mm , voor buitenbekledingstoepassingen ( zoals geventileerde gevels ) 6 en 12mm. Werkbladen en aanrechtbladen kunnen verwerkt worden in zowel 6, 12 als in 20 mm. Ook topkok Hans van Wolde van het met 2 Michelin ster bekroonde Beluga loves you uit Maastricht heeft met volle overtuiging gekozen voor Neolith.

In vrijwel alle kleuren kunnen wij ook bijpassende tegels leveren. Ze vallen op door hun ruime afmetingen: 150x150, 150x75, 75x75, 120x120, 120x60, 60x60 en 60x30 cm.

Door het lichte gewicht en de grote afmetingen is het bovendien een ideaal materiaal voor renovatieprojecten, omdat het direct aangebracht kan worden op het bestaande oppervlak, waardoor ook bespaard kan worden op kosten en tijd bij het verwerken van het materiaal.

 

Onze vertegenwoordigers houden onze klanten voortdurend op de hoogte omtrent de nieuwste ontwikkelingen.

Met behulp van onze promoter Kim Wulms, zorgen wij ervoor dat de Keukenstudio’s, architecten, binnenhuisarchitecten en interieurbouwers voorzien worden van monsters en alle benodigde informatie.

Ben u nieuwsgierig geworden, kom dan snel langs in een van onze showrooms in Vianen en Echt, waar u de materialen van Neolith kunt bewonderen. In ons platendepot in Echt hebben wij tevens de voorraad staan van de vrije maatplaten. Ook hier bent u van harte welkom uw blad uit te komen kiezen.

Meer informatie over Neolith kunt u vinden door te klikken op onderstaande button

Button met link naar: https://www.neolith.com/nl/home 

 

 

Afspraak maken

Geïnspireerd? We nodigen u van harte uit in onze showrooms en showtuinen om alle producten uit ons assortiment in het echt te komen bekijken.

Afspraak maken ›


 • Online catalogi

  Online catalogi

  Alle producten staan overzichtelijk bij elkaar in onze digitale brochures. Bekijk deze hier. Lees verder...

 • Referenties
  comma open comma close

  Referenties

  Na een gedegen advies in de showroom een doordachte keuze gemaakt. Lees verder...

 • Onderhoud

  Onderhoud

  Houd uw vloer of terras een leven lang mooi door het gebruik van de juiste onderhoudsmiddelen. Lees verder...

Contact

Vestiging Echt
Havenweg 18
6101 AB Echt
Tel: +31 (0) 475 417000

Vestiging Vianen
De Limiet 21 A
4131 NR Vianen
Tel: +31 (0) 30 241 7000