Biona Stone Protect impregnering

BIONA STONE PROTECT is een milieuvriendelijk product, die uw vloer zal beschermen tegen vlekken op basis van water, olie, tegen zoutaanslag maar ook tegen vries/dooi schade.

Aanbrengen Biona 1

Michel Oprey & Beisterveld heeft gekozen voor BIONA STONE PROTECT omdat wij streven naar de ontwikkeling van innovatieve en kwalitatief hoogstaande beschermingsproducten. Het opmerkelijk verschil met de producten die reeds op de markt zijn, is dat het product BIONA STONE PROTECT:

BIONA STONE PROTECT wordt aangebracht door het speciaal geschoolde personeel van Michel Oprey en reeds na 30 minuten kan de behandelde vloer alweer belopen worden. De optimale water- en vuilafstotende werking wordt bereikt in de volgende 3 weken. De speciaal ontwikkelde moleculen van BIONA STONE PROTECT migreren door en in de poriën van de steensoorten omwille van hun 300 tot 400 keer kleinere grootte. Zij zullen een moleculaire verbinding aangaan met de steen in 3 tot 4 weken. Doordat de moleculen zich verbinden met de steen zullen de behandelde materialen steeds meer olie- en waterafstotend worden. 24 uur na de behandeling van de oppervlakken zal het product reeds behoorlijk water- en olieafstotend zijn, maar nog niet volledig doorgedrongen. Na 3 weken zal het resultaat optimaal zijn. BIONA STONE PROTECT zal dan 10 tot 12 mm ingedrongen zijn in de steen. Nadien kunt u de vloer reinigen met water met een dopje BIONA DREAMCLEANER (een pH vrije reiniger), die tevens een vleugje BIONA STONE PROTECT bevat zodat u uw vloer optimaal onderhoudt.

Een ander bijkomend groot voordeel is dat ook de voegen op dezelfde manier worden beschermd. Vuile, lelijke voegen, vaak al na een aantal dweilbeurten het geval, zullen dus ook verleden tijd zijn. BIONA STONE PROTECT beschermt uw vloer niet alleen voor vuil en vocht van bovenaf. Ook vaak voorkomende verkleuringen, veroorzaakt door mineralen en zouten, die met het opdrogend vocht naar het oppervlak van de tegels worden getransporteerd, kunnen niet meer optrekken tot in de bovenste laag van de tegels en blijven dus als het ware ?opgesloten? in de steen. Uitbloeiingen van zouten en mineralen vanuit de onderlaag of vanuit de steen zelf zullen dus NIET meer zichtbaar zijn aan de oppervlakte!

Aanbrengen Biona

BIONA STONE PROTECT is redelijk in prijs en zal u na verloop van tijd zelfs geld besparen omdat dure reinigings- en impregneermiddelen overbodig zullen worden! Maar nog belangrijker is uiteraard dat uw vloer er ook na vele jaren van gebruik nog prachtig uit zal zien!

BIONA STONE PROTECT kan zowel binnen als buiten worden toegepast. Donkere stenen die buiten snel grijs en vaal worden, blijven hun donkere kleur vele malen langer behouden dan niet behandelde vloeren. Ook groenaanslag en algen zullen veel minder kans krijgen, eenvoudigweg omdat deze organismen zich niet meer aan de steen kunnen hechten en geen natte voedingsbodem hebben.

Om uw vloer te kunnen impregneren met BIONA STONE PROTECT moet de vloer leeg zijn (geen kasten, stoelen, tafels en tapijten aanwezig) en moet de bovenlaag droog zijn en vrij van cementsluier. Na het impregneren blijft de vloer dampdoorlatend, dus de ondervloer kan na het impregneren toch nog verder drogen. In de praktijk betekent dit dat BIONA STONE PROTECT veel sneller kan worden aangebracht dan welke traditionele coating of impregneer dan ook, dus minder kans op vlekken op uw mooie vloer! Verder moet de vloer schoon, stof- en vuilvrij zijn en mogen er geen zeep of resten van andere onderhoudsmiddelen aanwezig zijn. Hiervoor bevelen we aan om de vloer grondig te reinigen met BIONA GRIME REMOVER, een natuurlijke reiniger op zuurstofbasis, die nadien ook kan dienen voor de jaarlijkse schoonmaakbeurt.

Bescherm uw kostbare vloer en zorg ervoor dat deze ook na jaren nog zijn prachtige uitstraling zal hebben, investeer in BIONA STONE PROTECT. Bescherm uw waardevolle aankoop en bescherm ons milieu. Elke natuursteen soort is anders, het is mogelijk dat de steen iets donker kleurt na de behandeling. Het is verstandig om een proefstuk te vragen zodat u weet wat u mag verwachten na de behandeling.

Biona

 

Uniek in Europa

Het logistieke hart

Het logistieke hart, Kijk verder...

Vianen

Vianen, Kijk verder...

Afspraak maken

Geïnspireerd? We nodigen u van harte uit in onze showrooms en showtuinen om alle producten uit ons assortiment in het echt te komen bekijken.

Afspraak maken ›

Alles geregeld met 1 bezoek aan onze showroom

Een huis of tuin zegt veel over het karakter van de eigenaars. Wij begrijpen dat een uiteindelijke keuze voor natuursteen of keramiek alleen mogelijk is als u de zekerheid heeft alle mogelijkheden te hebben gezien, gewikt en gewogen. Deze zekerheid bieden wij u.

Alles op het gebied van tegels

  • Tegels voor elk budget
  • Goed bereikbare showroom
  • Meest complete assortiment

Advies op maat

  • Volledig ingerichte kamers en badkameropstellingen
  • Speciale architectenruimte
  • Vrijblijvend adviesgesprek met één van onze specialisten

Volledige ontzorging

  • Betrouwbare partners door ons geselecteerd
  • Wij ontzorgen u volledig bij de levering en plaatsing
  • Kwaliteit gegarandeerd

Contact

Vestiging Echt
Havenweg 18
6101 AB Echt
Tel: +31 (0) 475 417000

Vestiging Vianen
De Limiet 21 A
4131 NR Vianen
Tel: +31 (0) 30 241 7000