Vacature: Accountmanager Indoor / Slabs

Michel Oprey & Beisterveld Natuursteen & Keramiek BV is al sinds 1968 een succesvol en toonaangevend bedrijf in de natuursteenbranche en is één van de grootste importeurs van Europa. Michel Oprey en Beisterveld is een internationale organisatie die volop in ontwikkeling is. Daarom is 6 jaar geleden besloten, ook keramische wand- en vloertegels aan het assortiment toe te voegen. Inmiddels zijn we ook in deze productgroep uitgegroeid tot een gerenommeerde partij en zijn we klaar om de volgende uitdaging op te pakken. Naast onze vestiging in Echt hebben wij nog vestigingen in Vianen, Nieuw-Buinen en Verona. In de gehele groep zijn ca. 100 medewerkers werkzaam.

Om onze verkooporganisatie voor de Nederlandse Indoor markt verder uit te bouwen, zoeken wij een fulltime gedreven:

 

ACCOUNTMANAGER INDOOR / SLABS

Voor de landelijke bewerking van de Nederlandse markt

 

Functiebeschrijving:

Als Accountmanager breng je ons bedrijf en onze natuursteen en keramiek producten onder de aandacht van bestaande en potentiële klanten. Bovendien draag je zorg voor het onderhouden van de relatie met de bestaande klanten en bouw je nieuwe relaties op met potentiële klanten. Indien de klant technische ondersteuning nodig heeft ben jij zijn eerste aanspreekpunt, daarbij eventueel gebruik makend van de ruime kennis en ervaring binnen onze organisatie.

Profiel:
Je bent een zelfstandig, resultaat gedreven, commerciële, contactvaardige en uitermate klantgerichte doorzetter.  Je hebt een dynamische en flexibele instelling en toont eigen initiatief. Commerciële buitendienst ervaring, bij voorkeur in de bouwmaterialen branche, is belangrijk.

Arbeidsvoorwaarden:
Wij bieden je een uitdagende functie in een groeiend, internationaal georiënteerd bedrijf. Voor de geschikte kandidaat bieden wij grote onafhankelijkheid en verantwoordelijkheid. Een marktconform vast salaris, een interessant bonussysteem, onkostenvergoeding en bedrijfswagen zijn vanzelfsprekend.

Reageren:
Indien je je herkent in bovengenoemd profiel en interesse hebt in de beschreven functie, dan kan je jouw interesse voor 31-05-‘19 a.s. middels een sollicitatiebrief en cv kenbaar maken aan:

 

Michel Oprey & Beisterveld B.V.

T.a.v. Marc Wulms, Manager Indoor
E-mail: marc.wulms@mo-b.nl

of

T.a.v. Michel van den Goorbergh, Manager Slabs
E-mail: michel.vdgoorbergh@mo-b.nl

Meer info: www.mo-b.nl

 

.

Uniek in Europa

Het logistieke hart

Het logistieke hart, Kijk verder...

Vianen

Vianen, Kijk verder...

Afspraak maken

Geïnspireerd? We nodigen u van harte uit in onze showrooms en showtuinen om alle producten uit ons assortiment in het echt te komen bekijken.

Afspraak maken ›


 • Online catalogi

  Online catalogi

  Alle producten staan overzichtelijk bij elkaar in onze digitale brochures. Bekijk deze hier. Lees verder...

 • Referenties
  comma open comma close

  Referenties

  Na een gedegen advies in de showroom een doordachte keuze gemaakt. Lees verder...

 • Onderhoud

  Onderhoud

  Houd uw vloer of terras een leven lang mooi door het gebruik van de juiste onderhoudsmiddelen. Lees verder...

Contact

Vestiging Echt
Havenweg 18
6101 AB Echt
Tel: +31 (0) 475 417000

Vestiging Vianen
De Limiet 21 A
4131 NR Vianen
Tel: +31 (0) 30 241 7000