Showrooms

Op twee locaties in Nederland een compleet overzicht van het beste op het gebied van natuursteen en keramiek dat op dit moment in de wereld te verkrijgen is!

Een huis of tuin zegt veel over het karakter van de eigenaars. Wij begrijpen dat een uiteindelijke keuze voor natuursteen of keramiek alleen mogelijk is als u de zekerheid heeft alle mogelijkheden te hebben gezien, gewikt en gewogen. Deze zekerheid bieden wij u.

Op twee locaties wordt een assortiment gepresenteerd dat zijn gelijke in de Benelux, en misschien wel Europa, niet kent. Het is onmogelijk dat u ergens anders materialen ziet, die niet bij Michel Oprey & Beisterveld besteld kunnen worden. De laatste noviteiten staan gegarandeerd in één van de showrooms gepresenteerd, met de zekerheid dat voor Michel Oprey & Beisterveld, en dus voor u, alleen het beste goed genoeg is. Niet alleen loopt Michel Oprey & Beisterveld jaren voor op de concurrentie v.w.b. nieuwe ontwikkelingen, de showrooms zijn ook altijd up-to-date zodat u deze noviteiten bij Michel Oprey & Beisterveld al in vol ornaat kunt bewonderen voordat ze ?mainstream? zijn geworden.

Welke toonzaal u ook bezoekt, in alle gevallen zult u vakkundig geholpen worden en een echte ervaring rijker zijn. Michel Oprey & Beisterveld kan u desgewenst ook behulpzaam zijn bij het zoeken naar een gespecialiseerd natuursteenverwerkend bedrijf. In elke regio beschikken zij over tientallen contacten van echte professionals die gegarandeerd een prachtig eindresultaat verwezenlijken.

De opstellingen in onze showrooms zouden niet compleet zijn zonder sanitair. Hiervoor werken we samen met Dornbracht voor alle kranen en met Alape voor alle wastafels. 

Showrooms

Vianen

Vianen, Kijk verder...

Afspraak maken

Geïnspireerd? We nodigen u van harte uit in onze showrooms en showtuinen om alle producten uit ons assortiment in het echt te komen bekijken.

Afspraak maken ›
 • Online catalogi

  Online catalogi

  Alle producten staan overzichtelijk bij elkaar in onze digitale brochures. Bekijk deze hier. Lees verder...

 • Referenties
  comma open comma close

  Referenties

  Na een gedegen advies in de showroom een doordachte keuze gemaakt. Lees verder...

 • Onderhoud

  Onderhoud

  Houd uw vloer of terras een leven lang mooi door het gebruik van de juiste onderhoudsmiddelen. Lees verder...

Contact

Vestiging Echt
Havenweg 18
6101 AB Echt
Tel: +31 (0) 475 417000

Vestiging Vianen
De Limiet 21 A
4131 NR Vianen
Tel: +31 (0) 30 241 7000

Internetmarketing

Copyright © 2017 - Michel Oprey & Beisterveld   ·   Realisatie: Adwise Internetmarketing