Hovenier Helpt - Samen Nederland groener!

Michel Oprey & Beisterveld partner van project Hovenier Helpt


Groen doen is goed doen!
Onder het motto Groen doen is goed staan ook dit jaar weer 400 hoveniers klaar om hun handen uit de mouwen te steken. Samen sta je sterker en daarom heeft Michel Oprey & Beisterveld besloten om partner te worden van het project Hovenier Helpt.

Wat is Hovenier Helpt?
Kent u een hulpbehoevende die wel wat tuinhulp kan gebruiken? Hovenier Helpt is in de laatste week van september een actieweek waar hoveniers aan de slag gaan om hulpbehoevenden met hun tuin te helpen. Een project is bijvoorbeeld uw buurvrouw die het niet meer lukt om de haag te snoeien. Of een tuinpad dat verzakt is waardoor deze minder goed begaanbaar is. Het gaat er vooral om dat het een klus is waarmee u iemand kan helpen omdat hij of zij het zelf niet (meer) lukt!

Michel Oprey & Beisterveld als partner van Hovenier Helpt
Hovenier Helpt is voor iedereen die graag iets goeds wil doen en Nederland groener wil maken. De kleinste daden kunnen leiden tot grootse positieve gevolgen. “Dit is juist de reden dat wij graag partner zijn van het project Hovenier Helpt”, aldus Marcel Verdickt namens Michel Oprey & Beisterveld. “Graag zien wij meer groen in Nederland en dat meer mensen hiervan kunnen genieten”.

Hoe werkt het?
Heeft u een project? Ga dan naar de website www.hovenierhelpt.nl en meld uw project vóór 1 september aan, ondersteund door enkele foto’s. Dit tuinproject moet binnen een dag uit te voeren zijn voor een hovenier. Als u een project aanmeldt dan is het belangrijk dat u toelicht waarom dit project de moeite waard is om uitgevoerd te worden. Begin september maken we bekend welke projecten geselecteerd zijn voor Hovenier Helpt.

Laten we samen Nederland groener maken!

Showrooms

Vianen

Vianen, Kijk verder...

Afspraak maken

Geïnspireerd? We nodigen u van harte uit in onze showrooms en showtuinen om alle producten uit ons assortiment in het echt te komen bekijken.

Afspraak maken ›
 • Online catalogi

  Online catalogi

  Alle producten staan overzichtelijk bij elkaar in onze digitale brochures. Bekijk deze hier. Lees verder...

 • Referenties
  comma open comma close

  Referenties

  Na een gedegen advies in de showroom een doordachte keuze gemaakt. Lees verder...

 • Onderhoud

  Onderhoud

  Houd uw vloer of terras een leven lang mooi door het gebruik van de juiste onderhoudsmiddelen. Lees verder...

Contact

Vestiging Echt
Havenweg 18
6101 AB Echt
Tel: +31 (0) 475 417000

Vestiging Vianen
De Limiet 21 A
4131 NR Vianen
Tel: +31 (0) 30 241 7000

Internetmarketing

Copyright © 2017 - Michel Oprey & Beisterveld   ·   Realisatie: Adwise Internetmarketing